Akashi

Akashi je značka whisky známá převážně v Japonsku, odkud také pochází. Vzniká v lihovaru White Oak, který byl založen rodinou Shuzō v roce 1679 a původně se specializovali na výrobu saké a shochu. White Oak byl první lihovar v Japonsku, který získal licenci na destilaci v roce 1888 (pod vedením Eigashima Shuzō). Výroba whisky byla započata od roku 1984. Na výrobu jejich whisky používají prvotřídní skotský ječmen, který v kombinaci s místní podzemní vodou a unikátním mikroklima pro zrání vytváří jedinečné a osobité whisky, které mají ve světě velmi dobré jméno.

5 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení